Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося перше засідання робочої групи з питань внутрішньо переміщених осіб при Фастівській районній військовій адміністрації

Дата: 03.10.2022 15:22
Кількість переглядів: 287

Фото без опису28 вересня відбулося перше засідання робочої групи, згідно розпорядження начальника Фастівської районної військової адміністрації від 22.09.2022 року №48-В, з питань внутрішньо переміщених осіб при Фастівській районній військовій адміністрації  за головування Сергія Богатирчука – заступника голови адміністрації, голови робочої групи.  На засіданні ознайомилися з положенням про робочу групу та обговорили питання організації процесу збору даних, визначення шляхів і способів вирішення проблемних питань щодо захисту прав та свобод громадян України, як внутрішньо переміщених осіб.

Кількість ВПО, які отримують/отримали фінансову підтримку з державного бюджету, становить 19266 громадян.

Станом на 23.09.2022 прийнято та опрацювано 482  заяв на грошову компенсацію вартості одноразової натуральної  допомоги «пакунок малюка».

В управлінні соціального захисту населення Фастівської районної військової адміністрації станом на 30.09.2022 року зареєстровано 21488  внутрішньо переміщених осіб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень