Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Профорієнтація від Фастівської міськрайонної філії КОЗ

Дата: 01.03.2021 16:16
Кількість переглядів: 424

Фото без опису

«Вибір професії – крок до життєвого успіху» - тема онлайн зустрічі фахівця з профорієнтації Фастівської міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості Наталії Веселої з учнями випускних класів Дорогинського закладу загальної середньої освіти І-III ступенів.
Під час заходу розглянули формулу вибору професії «Хочу. Можу. Треба». Ознайомилися з групами професій відносно предмету праці.
Школярів ознайомлено з порталом державної служби зайнятості https://www.dcz.gov.ua/, платформою з профорієнтації та розвитку кар’єри, http://profi.dcz.gov.ua/. Переглянули відеоролики про професії.
Учням рекомендовано завантажити мобільний додаток «Центр професійної орієнтації» та використовувати його можливості.
Учасники дізналися про ресурси безкоштовного навчання англійській мові (онлайн) на сайті «Lingva. Skills» https://lingva.ua/, ознайомилися з українським громадським проектом масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus» https://prometheus.org.ua/, який стане у пригоді всім, хто прагне закріпити набуті знання шкільної програми та підготуватись до ЗНО. Також рекомендовано до опрацювання національну онлайн платформу з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта», яка доступна в мережі Інтернет за посиланням: https://osvita.diia.gov.ua
Вибір професії - один найважливіших кроків у житті людини й до нього треба підходити з усією відповідальністю, зважено та свідомо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень