Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО» КИЇВЩИНИ ТРИВАЄ — РЕКОНСТРУКЦІЮ НЕЖИТЛОВОЇ БУДІВЛІ ПІД ДИТСАДОК У СЕЛІ ЛЕБЕДІВКА ПЛАНУЄТЬСЯ ЗАВЕРШИТИ ЦЬОГОРІЧ

Дата: 19.03.2021 11:26
Кількість переглядів: 330

Фото без описуВідсутність ДНЗ в селі призводить до неналежного дошкільного виховання дітей, тому реалізація даного проєкту є дуже важливою для всієї Пірнівської територіальної громади, адже 80 дітей, що проживають у Лебедівці, вимушені щодня їздити на навчання в інші села й міста, зокрема до Вишгорода чи Києва.

Період реалізації проєкту — 2020-2021 роки. Роботи здійснюються в рамках Програми будівництва, реконструкції та ремонту об’єктів інфраструктури Київської області на 2021-2023 роки.

Будівельна готовність об’єкта — 10 %. Вартість проєкту — 23,6 млн грн. Обсяг фінансування у 2021 році становить 16,0 млн грн. Кошти передбачено з обласного бюджету у сумі 13,6 млн грн, а решту коштів — 2,4 млн грн — із бюджету Пірнівської об’єднаної територіальної громади.

У 2020 році здійснені демонтажні роботи, влаштовано котлован під фундамент прибудови, а також заповнено віконні та дверні прорізи. У 2021 році необхідно здійснити внутрішнє та зовнішнє оздоблення, а також благоустрій території.

Новий дитсадок значно полегшить процес навчання дітей та організації цікавого дозвілля з однолітками, а батькам дозволить не мандрувати щодня іншими селами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень