Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

21 квітня 2021 року з робочим візитом начальник служби у справах дітей та сім`ї Фастівської райдержадміністрації Оксана Степенко відвідала Томашівську ОТГ

Дата: 21.04.2021 16:37
Кількість переглядів: 323

Фото без описуВ заході взяли участь медичний директор КНП ФМР «Фастівська ЦРЛ» Юлія Казакова, голова Томашівської сільської ради Олена Пашун, начальник соціального захисту населення Томашівської сільради Анастасія Остапенко.

В ході зустрічі було обговорено питання створення служби у справах дітей та сімї в Томашівській громаді та надано рекомендації щодо влаштування дітей, які залишилися без батьківського піклування.

За нагоди в с. Пришивальня було здійснено перевірку житлово-побутових умов проживання в родинах. Обстежено та вивчено умови виховання та утримання дітей в сім`ї, яка опинилась в складних життєвих обставинах. З батьками дітей проведено профілактичну бесіду, щодо недопущення зловживання алкоголем, запобігання насилля в сім’ї, залишення дітей без догляду, належного виконання батьківських обов’язків та попереджено про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків, про посилення відповідальності та контролю за утримання, навчання та лікування своїх дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень