Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Подати уточнюючу податкову декларацію про майновий стан і доходи за можна через Електронний кабінет

Дата: 06.05.2021 14:13
Кількість переглядів: 324

Фото без описуГоловне управління ДПС у Київській області нагадує, що  у разі необхідності виправлення виявлених помилок, що містяться у раніше поданій податковій декларації про майновий стан і доходи у майбутніх податкових періодах платник податку може надіслати до контролюючого органу уточнюючу податкову декларацію (з урахуванням строків давності, визначених ПКУ) за формою, чинною на час подання уточнюючої декларації.

Для подання уточнюючої податкової декларації про майновий стан і доходи платник податків може скористатися Електронним кабінетом (https://cabinet.tax.gov.ua).
Після проходження електронної ідентифікації в Електронному кабінеті платник податку має можливість сформувати, підписати та надіслати до контролюючого органу уточнюючу податкову декларацію про майновий стан і доходи використовуючи режим «Введення звітності» приватної частини Електронного кабінету.

Про зміну особистих даних повідомте податковий орган

Головне управління ДПС у  Київській області нагадує фізичним особам, що  у разі зміни  фізичною особою - платником податків  особистих реєстраційних даних, а саме: місця проживання (податкової адреси), прізвища, ім’я, по батькові,такий платник податків зобов’язаний повідомити про зміну даних податкові органи.

Про зміну особистих реєстраційних даних платник податків повідомляє шляхом подання  до податкового органу Заяви про внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб - платників податків (форма № 5 ДР), або Заяви про внесення змін до окремого реєстру Державного реєстру фізичних осіб - платників податків щодо фізичних осіб, які обліковуються за серією та/або номером паспорта (форма № 5 ДРП).

У разі, якщо фізична особа - платник податків не оновлює свої особисті дані, то у подальшому такий платник може зіштовхнутися з неузгодженістю при поданні звітності, позбавляє себе можливості вчасно отримати нагадування від податкових органів щодо обов’язкових податків, не сплативши які нараховуватимуться штрафні санкції


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень