Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Навчально-методичний  семінар для працівників служб у справах дітей та сім’ї територіальних громад Фастівського району

Дата: 16.06.2021 09:07
Кількість переглядів: 204

Фото без опису15 червня у с. Бишів, за ініціативи служби у справах дітей та сім’ї Київської обласної державної адміністрації,  відбувся навчально-методичний  семінар для працівників служб у справах дітей та сім’ї територіальних громад Фастівського району.

Даний семінар, проведений начальником служби у справах дітей та сім’ї Київської обласної державної адміністрації Іриною Антошко, був спрямований на надання методичних рекомендацій з питань забезпечення захисту прав та інтересів дітей і підтримки сімей в новостворених громадах.

Заступником начальника служби у справах дітей та сім’ї КОДА Світланою Пархомчук було детально, на підставі Постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», з використанням інших нормативно-правових документів, розглянуто випадки та ситуації з якими зустрічаються працівники служб.

Надія Шандро, головний спеціаліст служби у справах дітей та сім’ї КОДА,  розповіла про роботу у єдиній інформаційно-аналітичній системі «Діти».

Участь у семінарі взяли начальники та працівники служб у справах дітей та сім'ї Фастівської районної державної адміністрації, Бишівської, Томашівської сільських та Кожанської, Калинівської селищних територіальних громад.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень