Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

20 червня в селі Яхни відбулися урочисті заходи з нагоди Дня села

Дата: 20.06.2021 23:29
Кількість переглядів: 272

Фото без описуСьогодні, 20 червня, свій день народження відзначило село Яхни Фастівського району. Взяли участь та привітали мешканців села зі святом: виконуючий обов'язки голови Фастівської РДА Віктор Тюрін, керівник апарату Фастівської РДА Вікторія Костецька, заступник голови районної ради Леонід Балашкевич, голова Кожанської селищної ради Володимир Сажко та заступник селищного голови Світлана Давидова, староста села Яхни Валентина Вахненко та інші запрошені гості.

На свято зібралось багато людей та гостей, щоб відчути святкову атмосферу даної події. У програмі святкування були концерт, розваги для дітей та частування.

День народження рідного села – це свято всіх його жителів, хто в ньому народився і виріс, хто там живе і працює. Успіхи і досягнення села – це перш за все заслуга його мешканців – працелюбних, добрих та чесних людей.

Зичимо вам та вашим родинам Божого благословення та заступництва, міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, мирного неба над головою та рідної землі під ногами. Нехай серця наповнюються гордістю за рідне село, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього. Хай кожен наступний день буде зігрітий надією і теплом, повагою та любов’ю рідних і близьких.

Зі святом!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень