Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні, 28 червня, відбулись урочистості з нагоди Дня Конституції в м. Фастів

Дата: 28.06.2021 21:29
Кількість переглядів: 345

Фото без опису

Є дати, які укріплюють націю, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їхнього числа, безумовно належить День Конституції України – свято волі, миру і доброї злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості.
Сьогодні виконуючий обов'язки голови Фастівської РДА Віктор Тюрін приймав участь в урочистостях з нагоди 25-ї річниці Конституції України та Дня кримськотатарського прапору, які відбулись у місті Фастів на площі Соборна. До проведення заходу були запрошені очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін, голова меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, народний депутат України Олег Дунда, голова Фастівської громади Михайло Нетяжук та представники іноземних посольств в Україні.
В ході заходів гості вшанували пам’ять героїв, які загинули, захищаючи Україну.
Всі ми прагнемо, щоб задекларовані права стали реальністю, щоб люди почували себе захищеними і впевнено дивилися у майбутнє. Коли кожен громадянин України відчує, що його життя, здоров`я, честь і гідність, недоторканність і безпека дійсно визнані найвищою цінністю, тоді ми зможемо з гордістю заявити: «Україна стала демократичною державою».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень