Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Фастівською міськрайонною філією Київського обласного центру зайнятості налагоджений тісний контакт співпраці з спеціалістами регіонального управління Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області

Дата: 14.07.2021 11:37
Кількість переглядів: 277

Фото без опису

13 липня 2021 року до зустрічі з особами, що перебувають на обліку у Фастівській міськрайонній філії Київського обласного  центру зайнятості долучилася  Інна Халабурда – заступник начальника відділу обслуговування громадян №16 (сервісний центр) управління обслуговування громадян ГУ ПФУ у Київській області, яка надала повну та вичерпну відповідь учасникам щодо умов призначення пенсії та важливості набуття необхідного страхового стажу. Відповідно, важливим та нагальним є питання легальної зайнятості, на якому акцентовано основну увагу. Присутнім презентовано WEB-портал Пенсійного фонду України, на якому є можливість отримати інформацію про страховий стаж, нараховану заробітну плату та сплачені внески, переглянути дані власної пенсійної справи без відвідування пенсійного фонду, сформувати запити, записатися на прийом та ін. та надано інформацію про можливі способи реєстрації на порталі.

В ході семінару була надана детальна  інформація щодо послуг, які надає служба зайнятості населенню та ознайомлено з джерелами пошуку інформації про вакансії та актуальні пропозиції на ринку праці.

Захід забезпечено буклетами відповідної тематики.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень