Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

16 липня в залі засідань адмінприміщення рад пройшло офіційне представлення нового голови Фастівської райдержадміністрації Євгена Кабатова

Дата: 16.07.2021 19:45
Кількість переглядів: 394

Фото без опису

Сьогодні, 16 липня, в залі засідань адмінприміщення рад пройшло офіційне представлення нового голови Фастівської райдержадміністрації Євгена Кабатова, який напередодні був призначений на цю посаду Президентом України Володимиром Зеленським.
Керівник апарату райдержадміністрації Вікторія Костецька зачитала присутнім розпорядження Президента України від 15 липня 2021 року №517/2021-рп про призначення Є.Кабатова головою Фастівської районної державної адміністрації Київської області.
В свою чергу голова Київської облдержадміністрації Василь Володін зазначив, що:
«Євген Олександрович – нова людина для нашої Київщини. Раніше він очолював один із районів Одеської області. Тож переконаний, що набутий досвід допоможе йому оперативно ввійти в курс справ. Впевнений, що новопризначений голова в своїй роботі буде неухильно дотримуватись принципів законності та справедливості й докладатиме всіх зусиль для розвитку довіреної йому території. Точно знаю, що Фастівщина має потужні перспективи. Цей край працьовитий, люди тут чудові та гостинні. Сподіваюсь, що вони Євгена Олександровича підтримають і допоможуть якомога швидше адаптуватись”. 
У своїй промові Василь Володін наголосив на основних першочергових  завданнях, які стоять перед очільником району. Новопризначений голова подякував керівництву держави та голові облдержамдіінстрації за довіру та пообіцяв, що буде сумлінно служити громаді.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень