Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова Фастівської РДА Євген Кабатов взяв участь в урочистостях з нагоди обласного святкування 1033-ї річниці Дня хрещення Русі

Дата: 24.07.2021 21:36
Кількість переглядів: 351

Сьогодні, 24 липня, голова Фастівської РДА Євген Кабатов взяв участь в урочистостях з нагоди обласного святкування 1033-ї річниці Дня хрещення Русі у селі Копачів Обухівського району на території парку “Київська Русь”.

Організаторами заходу є Київська обласна державна адміністрація, парк “Київська Русь”, Київський обласний центр народної творчості, Рада національних спільнот України.

Євген Кабатов привітав всіх присутніх зі святом та побажав щедрої Божої благодаті, духовної наснаги, миру та злагоди в родинах, міцного здоров'я, довголіття та єднання.

 Відбулась презентація районів і територіальних громад Київської області. З метою висвітлення туристичного, культурного та економічного потенціалу регіону були представлені вироби народних умільців та майстрів декоративно-прикладного мистецтва, а також здобутки і досягнення регіону в різних галузях. А також на гостей чекали смачні страви з багаття, прогулянки на конях і багато іншого з життя Київської Русі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень