Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова КОДА відвідав центр масової вакцінації та пункти щеплень у Фастівській ОТГ

Дата: 06.08.2021 12:20
Кількість переглядів: 869

06 серпня голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін спільно з головою Фастівської РДА Євгеном Кабатовим, Фастівським міським головой Михайлом Нетяжуком відвідали КНП ФМР "Фастівський міський центр ПМСД", в якому знаходиться центр масової вакцинації населення, та пункт вакцинації в приміщенні КНП ФРР "Фастівський центр ПМСД", з метою перевірки якості надання медичних послуг населенню та виявлення проблемних питань з якими стикаються медичні заклади району під час проведення щеплення населення від коронавірусної хвороби.
На сьогоднішній день у Фастівській ОТГ активно працюють декілька медичних бригад, які проводять щоденний прийом відвідувачів. Крім того, в населені пункти Фастівського району виїжджають мобільні бригади, які вакцинують усіх охочих.
Василь Геннадійович зазначив, що недоліки є. Як можна покращити роботу центрів і пунктів, уже проаналізували. Найближчим часом районна та місцева влада недопрацювання виправлять. Акцентував на необхідності підсилити інформаційну кампанію для залучення більшої кількості людей до вакцинації.
Зазначимо що в районі працюють центри масової вакцинації та пункти щеплень:
- м. Фастів - КНП ФРР "Фастівський центр первинної медико-санітарної допомоги" за адресою вул. Л. Толстого, 28 та у КНП ФМР "Фастівський центр ПМСД" - вул. Київська, 57 (колишня залізнична лікарня).
- м. Боярка - КНП «Лікарня інтенсивного лікування Боярської міської ради», вул. Соборності, 51, кабінет №15.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень