Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

14 серпня у місті Обухів відбувся Другий етап Всеукраїнської спартакіади серед команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування

Дата: 16.08.2021 14:44
Кількість переглядів: 245

14 серпня у місті Обухів відбувся Другий етап Всеукраїнської спартакіади серед команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.
Серед 10 команд, які приймали участь у обласній спартакіаді, збірна команда Гатненської сільської ради, разом із службовцями Бишівської громади, Чабанівської громади, Боярської громади та Томашівської громади завоювали почесне перше місце загальному заліку!
До програми змагань другого етапу спартакіади входили наступні види спорту: волейбол, футзал, шахи, шашки та настільний теніс. Серед п’яти загальнокомандних видів спорту, команда здобула 4 перших місця та одне друге! 
Змагання стали відбором до складу збірної команди Київської області для підготовки та участі у фіналі Всеукраїнської спартакіади серед регіональних збірних команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, який відбудеться в Чорноморську (Одеська область) з 20 по 25 вересня. 
Найщиріші вітання переможцям!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень