Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В с. Віта-Поштова відкрили дитячий садочок

Дата: 28.08.2021 17:09
Кількість переглядів: 325

Фото без описуСьогодні, 28 серпня, в с. Віта-Поштова Гатненської територіальної громади вирувало справжнє свято – відкриття дитячого садочка. 

Ця довгоочікувана подія стала незабутнім святом для дітвори та їх батьків.

Розділити радість з мешканцями села та привітати їх з чудовою подією завітали голова КОДА Володін Василь Геннадійович, голова Фастівської РДА Кабатов Євген Олександрович, голова Бучанської РДА Ляшенко Микола Миколайович та голова Гатненської територіальної громади Паламарчук Олександр Іванович.

Останні роки намітилась позитивна тенденція по розширенню мережі дошкільних закладів. Тож не дивно, що відкриття дитячих садочків стає справжнім святом не тільки для батьків, вихователів і вихованців, але і для всього села.

У новому дитячому садочку обладнано яскраві ігрові кімнати, де малеча із задоволенням гратиметься та навчатиметься. Облаштовано зручні та комфортні спальні місця.

Нам хочеться вірити, що саме у цих стінах у новоселів з’являться друзі-однолітки, з якими буде цікаво спілкуватися, і вихователі, які допоможуть діткам пізнати цей світ, де ще так багато невідомого. А дитячий садок стане для них другою домівкою.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень