Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Працівники структурного підрозділу Фастівської РДА відвідали семінар-нараду за участю громад Київщини

Дата: 09.09.2021 15:49
Кількість переглядів: 197

09 вересня працівники структурного підрозділу Фастівської РДА відвідали семінар-нараду за участю громад Київщини, який пройшов в нещодавно відкритій «Академії спорту» м. Буча. 

На семінарі обговорювались питання щодо активної життєвої позиції територіальних громадах Київщини, популяризації здорового способу життя та активного відпочинку, досягнення спільного результату в роботі між Управлінням молоді та спорту, Київським обласним молодіжним центром та Пластовим вишкільним центром з однієї сторони й громад регіону з іншої в розвитку фізичної культури та спорту, молодіжної політики й національно-патріотичного виховання.

Також в рамках семінар-наради відбулося підбиття підсумків роботи в регіонах в області спорту, молодіжної політики й національно-патріотичного виховання за перше півріччя та обговорили напрацювання спільних напрямків роботи на друге півріччя. Як приклад роботи з молоддю відбувся показ фільму «Соловей співає», прем’єра якого в громадах області проводиться віднедавна.

Всі учасники семінар-наради мали можливість ознайомитися з широкими можливостями Академії екскурсію по якій провів начальник управління молоді та спорту Київської ОДА Тимофєєв Сергій Олександрович.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень