Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова Фастівської райдержадміністрації взяв участь в урочистостях з нагоди відкриття поліцейської станції в Кожанській територіальній громаді

Дата: 23.09.2021 19:09
Кількість переглядів: 299

Сьогодні, 23 вересня голова Фастівської райдержадміністрації Кабатов Євген Олександрович взяв участь в урочистостях з нагоди відкриття поліцейської станції в Кожанській територіальній громаді, яка відкрита в рамках проєкта «Поліцейський офіцер громади».

Також участь взяли заступник начальника Головного управління Національної поліції в Київській області полковник поліції Панфьоров Павло Іванович та начальник Фастівського районного управління поліції Шамрай Роман Михайлович.

Проєкт «Поліцейський офіцер громади» - це ще один крок в глобальному реформуванні Національної поліції. Він спрямований на те, щоб кожен громадянин відчував себе в безпеці і знав поліцейського в обличчя.

Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.

Станція оснащена необхідним обладнанням для якісного виконання роботи. Правоохоронці забезпечені службовим транспортом, комп’ютерною та оргтехнікою, під’єднанням до мережі Інтернет.

Наголошуємо, що відкриття даної поліцейської станції відбулось завдяки тісної взаємодії органів державної влади та поліції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень