Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Інформація щодо проведення профорієнтаційного заходу “Крок до професії”

Дата: 28.09.2021 16:28
Кількість переглядів: 243

Фото без описуПитання  вибору професії завжди було актуальним і залишається таким в сучасних умовах. Яку професію обрати – одне з головних завдань у житті кожної людини, зокрема школярів.

28 вересня  2021 року Фастівська міськрайонна філія спільно з Відокремленим  підрозділом  Моторвагонного депо Фастів-1 провели захід “Крок до професії” для старшокласників Фастівецького закладу загальної середньої освіти  І-ІІІ ступенів, з метою  ознайомлення учнів з послугами, що надаються державною службою зайнятості, виховання позитивного ставлення до всіх професій, знайомством з діяльністю підприємства, що діє в регіоні.  Фахівець з профорієнтації Фастівської міськрайонної  філії  Наталія Весела ознайомила учнів зі світом професій та важливістю їх майбутнього вибору. Розглянули формулу вибору професії «Хочу. Можу. Треба». Представлено школярам можливість безкоштовного навчання на онлайн платформах «Lingva. Skills», «Prometheus»,  «Дія. Цифрова освіта»,  Google digital Workshop» та ін..

Одним з дієвих кроків до вибору напряму навчання є безпосереднє спілкування з роботодавцем.

Начальник відділу кадрів  Відокремленого підрозділу Моторвагонного депо Фастів-1 Жанна Дубовик презентувала учням діяльність підприємства, надала детальну інформацію про вимоги, що висуває професія до кандидата, про спеціальності, які є затребуваними в депо, ознайомила з навчальними закладами, які готують спеціалістів залізничного напрямку.

Захід проведено з дотриманням карантинних норм. Учасників  забезпечено роздатковими матеріалами, буклетами та брошурами відповідної тематики.

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису   

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень