Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбувся І Молитовний сніданок Фастівського району з нагоди 30-ї річниці Незалежності України

Дата: 05.10.2021 18:00
Кількість переглядів: 210

05 жовтня, в с. Скригалівка, Фастівського району, відбувся перший районний Молитовний сніданок з нагоди 30-ї річниці Незалежності України за участі голови Фастівської районної державної адміністрації Євгена Олександровича Кабатова та його заступників Тюріна Віктора Івановича, Куделі Олександра Івановича й Сперкач Наталії Василівни.

"Сьогодні на теренах Фастівського району перший молитовний сніданок, який нас усіх об'єднав. Тут нема політиків, тут є українці і ті, хто дуже люблять Україну. Я глибоко переконаний, що наша спільна молитва буде почута Всевишнім і стане оберегом для наших захисників, усіх, хто потребує підтримки та благословення. Хочу висловити вдячність усім Вам - тим, хто підтримує Божим словом, молитвою і гуманітарною допомогою нужденним. Будьмо згуртованими у справах та бережімо суспільну злагоду заради майбутнього!", - зазначив Євген Олександрович Кабатов.

До заходу долучилися: керівництво Київської обласної державної адміністрації, народні депутати України, депутати Київської обласної ради, керівництво Фастівської районної ради, голови територіальних громад району, представники різних релігійних конфесій, керівники правоохоронних органів, медики, творча інтелігенція та представники бізнесу.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять наших Героїв, які ціною власного життя боронили кордони держави та мирне небо над Україною. Також спільні молитви пролунали за Україну, народ та владу, мир, духовну Україну, здоров’я, військових, їх сім’ї та перемогу, сім’ї, дітей та усіх хто підтримує цю Божу інституцію.

Національні Молитовні сніданки є символом єднання керівників органів влади та релігійних конфесій задля утвердження християнських цінностей і об’єднання силою спільної молитви.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень