Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова Фастівської райдержадміністрації Кабатов Євген Олександрович прийняв участь в презентації розвитку громади

Дата: 05.11.2021 08:20
Кількість переглядів: 248

Фото без опису04 листопада голова Фастівської райдержадміністрації Кабатов Євген Олександрович прийняв участь в презентації розвитку громади, яка відбулась в с. Гатне Фастівського району.

Також участь в презентації взяли перший заступник голови Київської облдержадміністрації Назаренко Дмитро Миколайович та керівник Агенції регіонального розвитку Київської області Калінін Євген Юрійович.

Організаторами заходу є голова Гатненської сільської ради Паламарчук Олександр Іванович спільно з представниками провідного німецького виробника прибиральної техніки «Karcher».

Неподалік с. Гатне триває будівництво представництва «Karcher» - це німецька компанія, один з найбільших в світі виробників техніки для прибирання та очищення. Тому під час презентації компанія передала Гатненській територіальній громаді машину для прибирання MIC 35 з інтуїтивною системою управління і системою швидкої заміни навісного обладнання, комфортною кабіною з чудовою круговою оглядовістю, а також двигуном STAGE V, який значно знижує рівень викидів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень