Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова Фастівської райдержадміністрації Кабатов Євген Олександрович та заступник Сперкач Наталія Василівна привітали жительку селища Борова зі 100-річним ювілеєм

Дата: 08.11.2021 16:00
Кількість переглядів: 183

Фото без описуКожний 100-річний ювілей є гордістю нашого району, у кожного з них своя історія, свої секрети довголіття. Коли чуєш про те, що хтось відсвяткував сторічний ювілей, підсвідомо починаєш вірити, що чудеса існують.

Таку подію можна назвати найграндіознішою в житті не тільки ювіляра, але і всього селища та району. Ці люди є очевидцями багатьох історичних подій минулого століття, носіями наших традицій, глибокої життєвої мудрості.

05 листопада свій 100-річний ювілей відсвяткувала жителька селища Борова, а також колишня вчителька Борівської школи Стаховська Лідія Йосипівна.

Щоб привітати ювілярку, до її оселі завітали голова Фастівської райдержадміністрації Кабатов Євген Олександрович та заступник Сперкач Наталія Василівна.

З нагоди поважного ювілейного Дня народження очільник району висловив жінці слова вдячності і шани за багаторічну сумлінну працю, за мудрість та досвід, які  вона передала своїм дітям, внукам та правнукам.

Нехай Господь дарує  Вам, Лідіє Йосипівно, ще багато Многих і Благих літ!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень