Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова райдержадміністрації Кабатов Євген Олександрович взяв участь в урочистостях з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 15.11.2021 10:50
Кількість переглядів: 172

Фото без опису12 листопада голова райдержадміністрації Кабатов Євген Олександрович взяв участь в урочистостях з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, які відбулись у Будинку культури Чабанівської територіальної громади.

Участь у заходах прийняли заступник голови Київської обласної державної адміністрації Торкунов Олег Миколайович, заступниця голови Київської обласної ради Семенова Тетяна Миколаївна, заступник голови Чабанівської селищної ради Бондар Юрій Миколайович, начальник управління культури Київської обласної державної адміністрації Гончаренко Дмитро Володимирович, завідувач сектору культури, молоді та спорту Чабанівської селищної ради Подолянець Роман Іванович та інші запрошені гості. 

У Будинку культури відбулась виставка виробів декоративно - прикладного мистецтва, на якій було представлено вироби народних ремесел, різних виробів, виконаних уручну в різній техніці та жанрах майстрами народної творчості Київської області.

З вітальним словом до присутніх звернувся голова райдержадміністрації Кабатов Євген Олександрович та побажав всім здоров’я, плідної праці, натхнення та вагомих здобутків у справі.

Найкращим працівникам культури було вручено відзнаки та цінні подарунки, а концертні програми талановитих колективів та Народного артиста України Павла Зіброва подарували всім присутнім яскраві музичні вітання та гарний настрій. 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень