Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання сільгосппрацівників з професійним святом

Дата: 19.11.2021 11:08
Кількість переглядів: 219

Фото без описуУкраїна і сільське господарство завжди були нерозривними. З давніх-давен хліб вважався головною стравою у кожній господі, а хліборобів шанували і поважали. Сучасний процес вирощування зерна кардинально відрізняється від минулих часів. Проте сільське господарство і досі є однією з найважливіших галузей українського виробництва. Трактористи, комбайнери, фермери – люди, які не бояться важкої роботи і виконують свою благородну місію. Саме на їх честь кожної третьої неділі листопада країна відзначає День працівника сільського господарства.

Напередодні свята, 19 листопада, голова Фастівської райдержадміністрації Кабатов Євген Олександрович, заступники голови Сперкач Наталія Василівна та Куделя Олександр Іванович, дотримуючись всіх карантинних норм, привітали сільгосппрацівників району з професійним святом. 

За сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий вагомий внесок у розвиток агропромислового виробництва та з нагоди Дня працівників сільського господарства аграріям було вручено грамоти та цінні подарунки. 

Також всім сільським трудівникам району, всім тим, хто працює на землі побажали міцного здоров’я, радості, щоб у кожній родині панував мир та спокій, достаток та щастя.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень