Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулась зустріч представників бізнесу Фастівського району з представником законодавчої гілки влади в особі Народного депутата України, голови комітету Верховної Ради України з питань фінансів податкової та митної політики Данила Гетманцева

Дата: 23.11.2021 20:59
Кількість переглядів: 212

Сьогодні, 23 листопада, на території Чабанівської громади, в Будинку культури с. Новосілки, відбулась зустріч представників бізнесу Фастівського району з представником законодавчої гілки влади в особі Народного депутата України, голови комітету Верховної Ради України з питань фінансів податкової та митної політики Данила Гетманцева.

В заході взяли участь: голова Фастівської райдержадміністрації Кабатов Євген Олександрович, заступники голови Куделя Олександр Іванович та Сперкач Наталія Василівна, а також керівники територіальних громад Фастівського району.

Під час зустрічі були обговорені особливості роботи в регіоні, питання державної підтримки аграрних підприємств переробки та малих фермерських господарств, участь органів місцевого самоврядування в адмініструванні податків, питання сплати земельного податку у відповідності до нової нормативно-грошової оцінки земель.

Також присутні звернули увагу на особливу роль місцевого самоврядування в процесі боротьби з нелегальною реалізацією підакцизної продукції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень