Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова Київської обласної державної адміністрації Володін Василь Геннадійович урочисто вручив ключі від новеньких шкільних автобусів 23 територіальним громадам Київської області

Дата: 10.12.2021 18:23
Кількість переглядів: 625

Сьогодні, 10 грудня, голова Київської обласної державної адміністрації Володін Василь Геннадійович урочисто вручив ключі від новеньких шкільних автобусів 23 територіальним громадам Київської області. 

Передача ключів відбулась на подвір’ї Боярського академічного ліцею «Гармонія». 

Участь у заході взяли голова Фастівської районної державної адміністрації Кабатов Євген Олександрович, народні депутати України Горобець Олександр Сергійович, Бунін Сергій Валерійович і Колюх Валерій Вікторович, депутати облради Москаленко Юліан Олександрович та Левченко Сергій Олександрович, а також голова Боярської міської громади Зарубін Олександр Олександрович.

Школи повинні мати свій автобус не тільки для підвезення дітей до закладів загальної середньої освіти, а й для екскурсій, подорожей, підвезення учнів до пунктів ЗНО та інших потреб учнівських та педагогічних колективів.

Це дозволить учням та вчителям якісно планувати свій розклад, вчасно приходити на зупинку, щоб не мерзнути взимку, а керівництву – розуміти чи за призначенням використовується транспортний засіб.

Володін Василь Геннадійович зазначив, що на придбання автобусів витрачено понад 43 млн грн.

Все це стало можливим завдяки тісній співпраці Київської обласної державної адміністрації, районних державних адміністрацій Київської області, народних депутатів України та депутатів обласної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень