Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулась нарада голови адміністрації з сільськими, селищними, міськими головами

Дата: 14.12.2021 14:02
Кількість переглядів: 219

Фото без опису14 грудня голова Фастівської РДА Кабатов Євген Олександрович, за участі заступників Куделі Олександра Івановича та Сперкач Наталії Василівни, провів нараду з сільськими, селищними, міськими головами щодо обговорення основних питань життєдіяльності району.
В ході засідання було прийнято рішення згідно з яким 21 травня, кожного року, буде відзначатися День новоствореного Фастівського району. Також розглядалось питання забезпеченості бюджетів об'єднаних територіальних громад до кінця поточного року. Не обійшли увагою і проблему, яка може виникнути у зв'язку із дефіцитом коштів на виплату заробітної плати лікарям, враховуючи підвищення рівня виплат в галузі охорони здоров'я, що може призвести до оптимізації штатної чисельності.
У своєму зверненні до учасників засідання очільник району закликав присутніх до активізації співпраці та посилення взаємодії задля швидкого й оперативного вирішення нагальних питань, а також завдань з реалізації державної політики, які стоять перед районом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень