Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено профілактичні заходи з попередження надзвичайних подій у житловому секторі

Дата: 17.12.2021 13:12
Кількість переглядів: 246

Під час опалювального сезону значно погіршується статистика щодо кількості займань у помешканнях громадян. В першу чергу завдяки тому, що самі ж люди нехтують елементарними правилами безпеки: використовують несправні обігрівачі, не слідкують за перевантаженням електромереж та справністю пічного опалення.

Так 15-7 грудня, з метою попередження виникнення загорянь та інших надзвичайних подій у житловому секторі, працівники Служби порятунку разом з Національною поліцією, соціальною службою в провели інформаційно-просвітницькі заходи в населених пунктах Фастівського району, під час яких спілкувалися із неблагополучними верствами населення: малозабезпеченими багатодітними сім’ями та одинокими літніми людьми.

Насамперед, спілкуючись з громадянами, рятувальники нагадали людям основні правила безпеки, яких слід дотримуватися у побуті, закликали бути обережними при використанні опалювальних печей, електрообігрівачів і газових установок. При цьому вогнеборці звернули особливу увагу, що не можна залишати без нагляду розтоплену піч чи ввімкнений електрообігрівальний прилад та не доручати догляд за ними дітям. Також працівники Служби порятунку вручили кожному співрозмовнику пам’ятки, в яких вказано номер виклику пожежно-рятувального підрозділу та інформацію щодо правильних дій у разі виникнення пожежі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень