Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НАРАДА З ПРЕДСТАВНИКАМИ ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ

Дата: 17.01.2022 10:44
Кількість переглядів: 216

Фото без описуСьогодні голова району Кабатов Євген Олександрович провів першу щотижневу апаратну нараду у новому році з керівниками правоохоронних органів.
Під час робочої зустрічі присутні підбили підсумки роботи служб під час новорічних свят: на об'єктах життєзабезпечення інцидентів не було допущено. Усі служби екстреного реагування працювали у штатному режимі. Також визначили ряд першочергових заходів задля посилення контролю за дотриманням карантинних обмежень щодо недопущення поширення COVID-19 в районі, та покращення криміногенної ситуації в районі.
"Президент України зобов'язав впроваджувати державну політику на місцях. Це завдання для колективу керівників, людей, що працюють на конкретній території і які розуміють, що ми працюємо у команді й працюємо на один результат. Цей результат – створення умов для жителів району, щоб вони відчували захист держави, працювали з впевненістю, що вони мають необхідні умови для праці в районі. Від того, наскільки ефективно налагоджена така взаємодія залежить стабільність і правопорядок у регіоні та авторитет державної влади в цілому." - зазначив Євген Олександрович Кабатов
По завершенню наради голова райдержадміністрації дав ряд відповідних доручень і наголосив на необхідності чіткої, злагодженої роботи щодо вирішення всіх нагальних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень