Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Залишайся в безпеці»: чат-бот з протидії торгівлі людьми

Дата: 17.01.2022 13:37
Кількість переглядів: 237

Фото без описуВ рамках реалізації проєкту Координатора проєктів ОБСЄ в Україні «Поширення національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні» спільно з Міністерством соціальної політики України та за підтримки Львівського державного університету внутрішніх справ МВС України створено інформаційний чат-бот з протидії торгівлі людьми.
Чат-Бот «ЗАЛИШАЙСЯ В БЕЗПЕЦІ» інформаційний ресурс для тих, хто знаходиться в пошуках роботи, навчання, подорожей, нових знайомств, в тому числі віртуальних. Інформаційний ресурс допоможе розпізнати небезпечні ситуації, розповість про різні форми сучасного рабства та порадить, куди звертатися за допомогою.

Автори ресурсу переконані, що такий чат-бот сприятиме підвищенню рівня обізнаності суспільства про проблему торгівлі людьми та допоможе запобігати ризикованим ситуаціям.

Ця програма розповідає про правила безпечного працевлаштування, навчання, подорожей та онлайн-спілкування, містить багато інфографіки. Завдяки ресурсу можна швидко знайти інформацію, як допомогти рідним чи друзям, які потрапили у сучасне рабство.

Користувачам запропонують поглибити свої знання у сфері протидії торгівлі людьми – пройти тематичний квест та навчальний онлайн-курс.

Посилання на посібник - https://www.osce.org/uk/project-coordinator-in-ukraine/502473

Посилання на чат-бот - https://t.me/stay_in_safe_ua_bot


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень