Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Працівники Фастівської районної державної адміністрацій та районної ради зібрались на урочисту церемонію підняття Державного прапору України та спільне виконання Державного гімну України

Дата: 16.02.2022 13:00
Кількість переглядів: 198

Фото без описуЗгідно УКАЗУ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства» та з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну  свідомість - 16 лютого в Україні на державному рівні відзначаємо День єднання.
Саме тому, працівники Фастівської районної державної адміністрацій та районної ради зібрались на урочисту церемонію підняття Державного прапору України та спільне виконання Державного гімну України. 
У ці складні для нашої країни часи дякуємо захисникам  України  за витримку та старанність щодо захисту незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України. На нашому боці – правда. Віримо, що завдяки нашій єдності, силі духу та взаємній підтримці ми гідно пройдемо всі нинішні випробування. У єднанні наша сила.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень