Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Увага! З метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз наразі проводиться активна робота щодо формування батальйону територіальної оборони Фастівського району

Дата: 23.02.2022 16:04
Кількість переглядів: 724

Фото без описуЗовнішні та внутрішні виклики, що постали сьогодні перед Україною, вимагають від кожного громадянина відповідальності, впевненості та конкретних дій. 

Відтак, записатися до лав сил територіальної оборони району можна, вступивши на військову службу за контрактом у резерві.

Основним завданням військового резерву є підвищення та підтримання військової навченості громадян з метою виконання завдань по захисту держави на професійному рівні.

Громадяни України, незалежно від статі та віросповідання, можуть виконувати військовий обов’язок шляхом проходження у добровільному порядку служби у військовому резерві.

Службу у військовому резерві проходять громадяни України, придатні до військової служби за станом здоров’я, здатні з урахуванням місця проживання (перебування), професійних і моральних якостей до проходження служби у військовому резерві.

Громадяни, які проходять службу у військовому резерві, не підлягають призову на строкову військову службу.

Резервіст проходить підготовку у своєму підрозділі на посаді згідно з контрактом та залучається до участі в усіх найбільш значущих заходах бойової підготовки (бойові стрільби, тактичні навчання і та ін.).

Резервістам щорічно виплачується грошова винагорода у відповідності із військовим званням за результатами виконання програми підготовки.

Резервісту гарантується збереження робочого місця та середньомісячна заробітна плата на весь період виконання обов’язків служби у військовому резерві.

Важливо! Служба у військовому резерві — це можливість одночасно будувати цивільну та військову кар’єру.

 

Якщо Ви справжній патріот, бажаєте завжди бути готовим до захисту Батьківщини і шукаєте адреналіну, екстриму та нових вражень, варто зважити: можливо служба у резерві українського війська саме для Вас?

 

І не забувати — сила України не лише в потужній армії, а в єдності кожного з нас. Разом ми здатні захистити Україну. Нашу свободу, незалежність та гідність.

 

Детальна інформація за адресою: м. Фастів, вул. Садова, 12,Фастівський районний ТЦК та СП або за одним із номерів: (04565) 51345; (073) 0518144.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень