Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ОЛЕКСІЙ КУЛЕБА: ПОСАДОВЦІ МАЮТЬ СТВОРИТИ БЕЗПЕЧНІ УМОВИ ДЛЯ ВСІХ ЖИТЕЛІВ КИЇВЩИНИ

Дата: 22.07.2022 21:18
Кількість переглядів: 185

Фото без описуГолова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба сьогодні, 22 липня, здійснив робочий візит до Фастівського району. Олексій Кулеба разом із начальником Фастівської військової адміністрації Юрієм Волковим та мером міста Михайлом Нетяжуком ознайомилися з презентацією проекту «Психолого-медична допомога дітям, які постраждали від війни», що проходила в парку-пам’ятці садово-паркового мистецтва «Молодіжний».

У рамках поїздки вони здійснили покладання квітів до пам’ятника «Захисникам України» в м. Фастів.

Також очільник Київської ОВА провів нараду з керівниками Фастівської районної військової адміністрації, районної ради, територіальних підрозділів міністерств і відомств, а також територіальних громад району.

У фокусі діалогу – планування заходів оборони та цивільного захисту населення в районі, співпраця всіх силових структур, розвиток економічно-соціальної сфери, наповнення місцевих бюджетів, підготовка до осінньо-зимового періоду та нового навчального року.

Під час наради Олексій Кулеба звернув увагу присутніх, що небезпека залишається, тож розслаблятись не можна.

«Перед нами стоїть ряд викликів. Зокрема, загроза не минула, тож не час розслаблятися. Маємо діяти злагоджено та конструктивно. Безпека жителів регіону має стати ключовим фактором для всіх. Посадовці на місцях мають усвідомити, що живемо ми в нових реаліях – маємо одночасно розвиватися та воювати. Окрім економічного відновлення Київщини, сьогоднішні завдання для регіону – підготовка до опалювального сезону та нового навчального року. Приділіть максимальну увагу безпеці в кожному населеному пункті. Жителі мають бути поінформовані щодо всіх дій влади», – окреслив головні завдання для посадовців Фастівського району Олексій Кулеба.

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень