Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

17 серпня начальником управління соціального захисту населення Фастівської районної військової адміністрації Валентиною Пергою була проведена зустріч з заступником начальника відділу обслуговування громадян №16

Дата: 22.08.2022 13:48
Кількість переглядів: 177

Фото без опису17 серпня 2022 року начальником управління соціального захисту населення Фастівської районної військової адміністрації Валентиною Пергою була проведена зустріч з заступником начальника відділу обслуговування громадян №16 (сервісний центр) управління обслуговування громадян ГУ ПФУ у Київській області Інною Халабурдою. 

В ході зустрічі були обговорені питання щодо: 
- соціальної важливості призначення та виплати пенсій внутрішньо переміщеним особам;
 - співпраці в наданні послуг для поліпшення якості обслуговування громадян; 
- переваг отримання електронних послуг через вебпортал Пенсійного фонду України для вирішення більшості питань пенсійного забезпечення не виходячи з дому; 
- права на призначення пенсії згідно Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування". 

В управлінні соціального захисту населення Фастівської районної військової адміністрації станом на 19.08.2022 року зареєстровано 20463 внутрішньо переміщених осіб.

Кількість ВПО, які отримують/отримали фінансову підтримку з державного бюджету, становить 14695 громадян.

Станом на 19.08.2022 прийнято та опрацьовано 385  заяв на грошову компенсацію вартості одноразової натуральної  допомоги «пакунок малюка».

На обліку в Єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб, які мають право на пільги перебуває 16621 особа, в тому числі з числа учасників АТО: учасників бойових дій - 1160 осіб, осіб з інвалідністю внаслідок війни - 103 особи та 27 сімей загиблих (померлих) ветеранів війни. Виплачена пільга за липень 3512 пільговикам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень