Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулися робочі наради щодо порядку дій населення під час сигналу «Повітряна тривога»

Дата: 01.09.2022 16:30
Кількість переглядів: 332

Під керівництвом начальника Фастівської районної військової адміністрації  в територіальних громадах Фастівського району відбулися робочі наради за участі представників органів місцевого самоврядування, Фастівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області, керівників закладів освіти, керівників закладів з масовим перебуванням людей щодо порядку дій населення під час сигналу «Повітряна тривога».

З метою створення безпечних умов перебування в закладах освіти учасників освітнього процесу, населення в громадському транспорті та торговельно-розважальних центрах і інших торговельних комплексах, у межах компетенції, ознайомили з алгоритмом дій населення за сигналами оповіщення цивільного захисту «Увага всім», «Повітряна тривога».  Дана інформація висвітлена на офіційних сайтах органів місцевого самоврядування.

Також було організовано дієву взаємодію Фастівської районної військової адміністрації з Фастівським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки, сільськими, селищними, міськими територіальними громадами щодо питань проведення загальної мобілізації на території Фастівського району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень