Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Навчання для учасників АТО/ООС, учасників Революції Гідності

Дата: 12.10.2022 11:04
Кількість переглядів: 209

Фото без описуУправління соціального захисту населення Фастівської районної військової адміністрації інформує щодо можливості проходження соціальної та професійної адаптації учасників АТО/ООС, учасників РГ.

Державне агентство автомобільних доріг України (УКРАВТОДОР) на базі навчального центру проводить підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації робітничих кадрів дорожньої галузі.

Попри складні умови воєнного часу Навчальний центр проводить освітній процес у тому числі і підвищення кваліфікації кадрів, а тому країна потребує кваліфікованих робітничих кадрів для відбудови та повернення до мирного життя.

Для відновлення дорожньої інфраструктури та будівництва нових об’єктів виникне потреба в кваліфікованих робітничих кадрах дорожньої галузі таких як: тракторист, машиніст автогрейдера, машиніст екскаватора одноковшового, машиніст котка самохідного з рівними вальцями, машиніст укладача асфальтобетону, машиніст бульдозера, машиніст змішувача асфальтобетону пересувного, електрогазозварник, а також водіїв транспортних засобів категорії «А,А1», «В», «С, С1», «СЕ» та «Д, Д1».

Враховуючи вищевикладене Навчальний центр з радістю запрошує на підготовку, перепідготовку та/або підвищення кваліфікації кадрів . 

За більш детальною інформацією звертайтеся до Управління соціального захисту населення Фастівської РВА за телефоном (04565) 54041.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень