Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ЖИТЕЛІ КИЇВЩИНИ МОЖУТЬ НАДАТИ ЗВОРОТНИЙ ЗВ’ЯЗОК ПРО РОБОТУ ПУНКТУ НЕЗЛАМНОСТІ, ЗАПОВНИВШИ ГУГЛ-ФОРМУ

Дата: 13.12.2022 20:54
Кількість переглядів: 178

Фото без описуВідвідувачі Пунктів Незламності можуть залишити зворотний зв’язок щодо роботи пункту, заповнивши спеціальну гугл-форму чи зателефонувавши на «гарячу лінію» Київської ОВА за номером: (044) 363 07 34. Відгуки допоможуть виправити недоліки та покращити роботу Пунктів.

 

Такий QR-код розміщено на кожній локації.

 

Нагадаємо, що в Київській області наразі функціонує вже понад 400 Пунктів Незламності. Вони розташовані в усіх громадах області, їхня кількість збільшується щодня.

 

Пункти облаштовуються в адміністративних будівлях, закладах освіти, бізнесу (АЗС, аптеки, магазини), наметах ДСНС, модульних спорудах тощо. Пункти Незламності функціонують цілодобово та безкоштовно. У них, попри відключення електроенергії, передбачається наявність тепла, води, мобільного зв’язку, інтернету, живлення для мобільних пристроїв тощо. Більшість із Пунктів мають генератори, запаси води та їжі, засоби гігієни. Жителі регіону також можуть дізнаватися найближчі адреси Пунктів Незламності на офіційних сторінках органів влади та на сайті «Пункти Незламності».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень