Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Фастівському районі змінено ліміти споживання електроенергії

Дата: 08.02.2023 21:08
Кількість переглядів: 153

По всій Україні з 8 лютого будуть змінені ліміти споживання електроенергії: по кожній області в один із днів протягом двох тижнів не буде обмежень, а в інші дні можливі зміни у звичних графіках відключень.

 У Фастівському районі такий день без обмежень у споживанні електроенергії запланований на 10 лютого. Тобто, на один день повністю будуть зняті обмеження споживання електроенергією. Решта часу електропостачання буде здійснюватися відповідно до діючих графіків відключень.

"Таке дослідження, яке називається режимним виміром, дозволяє визначити, скільки саме зараз споживає кожна область за умови нормальної роботи енергосистеми. Такі вимірювання дадуть можливість враховувати при встановлені лімітів релокацію підприємств, міграцію населення, фактичні зміни в загальному рівні й структурі споживання", - розповіли в "Укренерго".

Детальнішу інформацію можна знайти на сторінці Facebook НЕК «Укренерго».

Такий день без обмежень у споживанні електроенергії буде реалізований лише в разі відсутності масованих ракетних атак ворога на критичну інфраструктуру. У випадку повторення масованих обстрілів та, як наслідок, виникнення значного дефіциту доступної потужності в енергосистемі України, проведення вимірів можуть бути перенесені до стабілізації ситуації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень