Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

УВАГА ШАХРАЇ!

Дата: 09.02.2023 10:54
Кількість переглядів: 136

Фото без описуФастівська районна військова адміністрація повідомляє, що виявлено випадки шахрайства з боку невстановлених осіб, які від імені керівництва Фастівської районної військової адміністрації у представників бізнесу просять перерахувати кошти на картковий рахунок та підкріплюють звернення підробленим листом нібито за підписом начальника адміністрації.

Дзвінки шахраїв зафіксовано з різних телефонних номерів операторів України.

Для запобігання діяльності шахраїв просимо бути пильними та обачними, уважно перевіряти інформацію, не піддаватися на провокації та ні за яких обставин не перераховувати кошти!

Наголошуємо, що посадові особи Фастівської районної військової адміністрації ні в якому разі не здійснюють подібні телефонні дзвінки, не надсилають жодних листів з проханням допомогти Збройним Силам України. Начальник районної військової адміністрації не давав жодних вказівок робити дзвінки суб’єктам підприємницької діяльності щодо фінансової допомоги для Збройних Сил України!

У разі, якщо ви отримали такий дзвінок, просимо звертатись до Фастівської районної військової адміністрації за телефоном (04565)5-14-44

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень