Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ДВІ ВАНТАЖІВКИ ТА ПІКАП ПЕРЕДАЛИ ДЛЯ ПОТРЕБ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ЗСУ

Дата: 16.02.2023 08:09
Кількість переглядів: 142

Фото без описуЗа сприяння Київської ОВА та благодійного фонду «Шведський центр допомоги» передали машини для потреб військовослужбовців Збройних Сил України. Дві вантажівки отримала 114-ої окрема бригада територіальної оборони Київської області, пікап поїхав до захисників протиповітряної оборони ЗСУ. 

Під час передачі автомобілів були присутні заступник голови Київської ОВА Микола Бойко, командир 114-ої бригади ТрО Олександр Коваль і представник БФ «Шведський центр допомоги» Сергій Порохнавець.

Вантажні машини повністю укомплектовані всім необхідним. Вони тентовані, мають автоматичну коробку передач та оснащені лебідками й ланцюгами. Транспортні засоби повністю на ходу — перед передачею їх повністю підготували для подальшої експлуатації військовими.

Крім того, для потреб ЗСУ додатково передали 16 польових печей. Вони можуть застосовуватися для обігріву та приготування їжі. Печі переносні та створені з легких конструкцій, що дозволяє використовувати їх у польових умовах.

«Дуже вдячний партнерам та волонтерам, які спільно з нами підтримують українських захисників. Таку допомогу плануємо організовувати на постійній основі. Дуже важливо, щоб військовослужбовці на передовій почувалися максимально захищеними та були забезпечені всім необхідним», — зазначив Микола Бойко.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень