Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відкриття Класу безпеки в Путрівському академічному ліцеї Фастівського району

Дата: 17.02.2023 14:32
Кількість переглядів: 138

Фото без опису15 лютого 2023 року представники ДСНС України у Київській області спільно з представниками органів влади та освіти відкрили Клас безпеки в Путрівському академічному ліцеї, що розташований у Фастівському районі. Саме на базі цього навчального закладу відкрито ще один інтерактивний безпечний простір – Клас Безпеки.

В ігровій, невимушеній обстановці вивчати правила безпеки, що рятують життя, набагато цікавіше та головне результативніше. Цікаві ігри, презентації, мультфільми допомагають легко відкладати в пам’яті дітвори основні аспекти безпечної поведінки. Дії під час повітряної тривоги, правила поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів, дії під час пожежі та надання першої домедичної допомоги – все це сьогодні на майтер-класі від фахівців ДСНС вивчили четверокласники.

А на завершення, рятувальники влаштували цікаві конкурси, де учні могли позмагатись в знаннях та вправності, приміряти бойовий одяг рятувальника та зробити пам’ятне селфі з гостями.

Загалом Клас безпеки дітвора «затестила» на повну. Усмішки дітей, активна участь в конкурсах та відповіді на запитання про власну безпеку залишили у рятувальників гарні спогади про сьогоднішню зустріч.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень