Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання Координаційного центру взаємодії з внутрішньо переміщеними особами при Фастівській районній військовій адміністрації

Дата: 19.04.2023 14:15
Кількість переглядів: 168

Фото без описуРозпорядженням Фастівської районної військової адміністрації від 17 квітня 2023 року робочу групу з питань внутрішньо переміщених осіб при Фастівській районній військовій адміністрації було трансформовано в Координаційний центр взаємодії з внутрішньо переміщеними особами при Фастівській районній військовій адміністрації. 

18 квітня 2023 року відбулося засідання Координаційного центру взаємодії з внутрішньо переміщеними особами при Фастівській районній військовій адміністрації. На засіданні було розглянуто питання:
- щодо переформування робочих груп з питань внутрішньо переміщених осіб. Головам територіальних громад доручено провести відповідне  переформування робочих груп та включити до складу представників правоохоронних органів та представників спільноти ВПО.                                        
-про виплати внутрішньо переміщеним особам через Єдину інформаційну систему соціальної сфери (ЄІССС) та роботу в Інтегрованій системі «Соціальна Громада». На засіданні наголошувалося, що питання забезпечення прав і свобод ВПО є одним з першочергових питань.
- щодо облаштування нових місць компактного поселення внутрішньо переміщених осіб. Головам територіальних громад доручено проаналізувати матеріальну базу об’єктів комунальної, державної власності та надати їх перелік для можливого проживання в них ВПО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень