Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оголошено прийом заявок на конкурс «Кращі інклюзивні практики України – 2023»

Дата: 21.04.2023 10:16
Кількість переглядів: 106

Фото без описуЗа підтримки громадської організації «Херсонська обласна організація підтримки дітей з синдромом Дауна та їх сімей «Сонячні діти Херсонщини» оголошено конкурс «Кращі інклюзивні практики України – 2023».

Мета конкурсу – популяризувати досягнення у сфері соціальної інклюзії, ініціювати майданчики для обміну досвідом, можливостей для просування ідей, сучасних тенденцій в області інклюзивних практик України.

У конкурсі можуть брати участь юридичні або приватні особи, автори проєктів, волонтери, заклади, установи, неурядові організація, підприємства, які реалізовують інклюзивні проєкти та акції на території України. Участь у конкурсі безкоштовна.

При подачі конкурсної заявки, її автори повинні відобразити в ній інформацію про інклюзивну практику. За результатами конкурсу створять збірник, у який увійдуть усі практики, які візьмуть участь у конкурсі.

Заявку можна заповнити за посиланням https://forms.gle/v26QqjN22MLfrzUw9  та надіслати фото-, відеоматеріали до 31 травня 2023 року на електронну адресу: inclusivebestpractices@gmail.com 

Додаткова інформація про конкурс на сторінці у фейсбуці https://www.facebook.com/Ukraine.bez.kordoniv


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень