Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПРЕДСТАВНИКИ ФАСТІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ВІДВІДАЛИ ДИТЯЧІ БУДИНКИ СІМЕЙНОГО ТИПУ ТА ПРИЙОМНІ СІМ'Ї ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ

Дата: 17.05.2023 16:00
Кількість переглядів: 100

Фото без опису16 травня тимчасово виконуючий обов'язки голови Фастівської районної державної адміністрації Сергій Богатирчук та працівники служби у справах дітей та сім'ї Фастівської районної державної адміністрації відвідали дитячі будинки сімейного типу та прийомні сім'ї Фастівського району.

Усі діти проживають в кімнатах, які мають належні санітарно-гігієнічні та побутові умови для проживання, забезпечені речами відповідно до сезонів та необхідним приладдям для навчання. Батьки-вихователі позитивно впливають на дітей. Між батьками та дітьми сформовані довірливі й щирі відносини. В родинах створена затишна сімейна атмосфера. Діти відчувають любов та піклування батьків.

Діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, які влаштовані до дитячих будинків сімейного типу та прийомної сім’ї забезпечені соціальними гарантіями та виплатами відповідно до чинного законодавства.

Службою у справах дітей та сім'ї Фастівської районної державної адміністрації проводиться систематичний контроль за виконанням батьками-вихователями обов’язків щодо виховання та утримання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень