Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У ФАСТІВСЬКОМУ РАЙОНІ ВІДБУВСЯ ФІНАЛЬНИЙ ЕТАП УЧНІВСЬКОЇ ЛІГИ «ЗДОРОВА УКРАЇНА»

Дата: 29.05.2023 16:21
Кількість переглядів: 63

Фото без опису29 травня в Фастівському районі  відбувся  четвертий, фінальний етап пілотного обласного фізкультурно-оздоровчого проєкту «Учнівська ліга «Здорова Україна». Завершальний етап – «Вища ліга» відбувся   в місті Фастові.

На спортивний захід з подарунками та привітаннями завітали директор департаменту освіти  і науки Київської обласної державної адміністрації Ярослава Тростинська, начальник управління молоді та спорту Сергій Тимофєєв, начальник Київського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки Анатолій ІЛЬЧЕНКО, директор Всеукраїнського центру «Спорт для всіх» та директор обласного центру «Спорт для всіх» Дмитро Шевченко.

Захід розпочався з урочистого відкриття і традиційної руханки, щоб розім’ятися перед стартом Ігор.

Школярі Фастівського району взяли участь у 4 модулях: доджбол, регбі-5, малюкбол та cool games.Загалом в іграх «Вищої ліги» взяли участь 140 учнів з 6 громад району.

Переможцями стали абсолютно всі учасники Ліги. Незалежно від результатів, учасники кожної громади отримали  кубок від Фастівської районної державної адміністрації та диплом-відзнаку про участь від управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації. 

Фастівську громаду, яка прийняла Ігри останнього етапу, нагородили комплектом спортивного інвентарю: наборами футбольних, баскетбольних та волейбольних м’ячів. 

Також оргкомітет відзначив вчителів фізичної культури – учасників Ліги почесними грамотами.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень