Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

КОЛЕКТИВ КИЇВСЬКОЇ ОВА ДОЛУЧИВСЯ ДО ЗДАЧІ КРОВІ ДЛЯ ПОРЯТУНКУ ЖИТТІВ ВІЙСЬКОВИХ

Дата: 13.07.2023 08:16
Кількість переглядів: 77

Фото без описуНачальник Київської ОВА Руслан Кравченко долучився до всеукраїнської акції «Твоя кров може воювати. Стань донором». Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Близько 40 працівників адміністрації взяли участь у благодійній акції та поповнили банк крові для потреб військових. Це стало можливим завдяки виїзній бригаді Київського обласного центру служби крові, яка працювала в приміщенні обладміністрації.

«Це найменше, чим можемо віддячити тим, хто 24/7 виборює нашу незалежність та захищає кожного з нас, ризикуючи життям. Українцям наразі дуже потрібна донорська кров і поповнення її запасів. Це важлива складова нашої спільної справи, нашої перемоги. А також чийсь шанс на життя», – наголосив Руслан Кравченко.

Начальник КОВА зазначив, що одна здача крові рятує життя трьох бійців. Крім того, донорство знижує ризики утворення злоякісних пухлин та тромбозу, збільшує тривалість життя. Тому здавати кров і допомагати рятувати життя можна не лише в День донора.

«Донорство має стати частиною світогляду. Українці вже показали світу, що неможливих речей для нас не існує. Час підтримати наших військових!» – підсумував він.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень