Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

СТАРТУЄ ТРЕТІЙ ЩОРІЧНИЙ КОНКУРС ІСТОРІЙ "ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО, БІЗНЕС ТА ВЛАДА - КРАЩІ ПРАКТИКИ СПІВПРАЦІ"

Дата: 09.08.2023 09:11
Кількість переглядів: 92

Фото без описуГромадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці: оголошено Третій щорічний конкурс історій. Мета конкурсу – популяризувати успішну тристоронню співпрацю між секторами та результати їхньої спільної роботи задля розвитку суспільства відповідальних громадян та сильної, незалежної, вільної України.

За результатами конкурсу буде оприлюднено та поширено Збірник історій про кращі спільні проєкти організацій громадянського суспільства, бізнесу та органів влади. Цей збірник буде поширено на сторінках усіх партнерів Конкурсу. Крім того, про окремі історії, що увійдуть до Збірника, планується зробити відеоролики.

Подати заявку на участь у цьогорічному конкурсі можуть як інститути громадянського суспільства, представники бізнесу, так і органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування. Для участі у конкурсі необхідно до 14 вересня 2023 року включно заповнити форму за посиланням:

https://forms.gle/4PkDgoR7MSfYLvo96

Для включення до Збірника історій про кращі спільні проєкти організацій громадянського суспільства, бізнесу та органів влади історія успіху має відповідати таким критеріям:

- участь у проєкті/ініціативі представників трьох секторів:

 органу виконавчої влади (органу місцевого самоврядування), бізнесу та інституту громадянського суспільства;

- початок і продовження проєкту/ініціативи після початку повномасштабного вторгнення;

- інформація про проєкт/ініціативу доступна на публічних ресурсах;

- проєкт/ініціатива має вимірювані результати.

У випадку виникнення додаткових запитань звертатися до контактної особи – менеджера проєктів Центру демократії та верховенства права Володимира Куделі ([email protected]).

Запустили проєкт «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України» спільно з МКІП, Секретаріатом КМУ, Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України та Національною соціальною службою України.

Детальніше про конкурс і умови участі за посиланням

https://mkip.gov.ua/news/9596.html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень