Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ВІДБУЛИСЯ ВИЇЗНІ ПРИЙОМИ ГРОМАДЯН В КАЛИНІВСЬКІЙ ТА ГЛЕВАХІВСЬКІЙ ГРОМАДАХ ФАСТІВСЬКОЮ ФІЛІЄЮ КИЇВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ

Дата: 29.09.2023 11:43
Кількість переглядів: 179

Фото без опису28 вересня 2023 року відбулися виїзні прийоми громадян в Калинівській та Глевахівській територіальних громадах Фастівського району з метою наближення послуг служби зайнятості до їх мешканців. 

Під час прийому  в.о. директора Вікторія Барабаш надала роз'яснення щодо порядку реєстрації в службі зайнятості, актуальних вакансій на ринку праці, отримання мікрогрантів для започаткування та розвитку власної справи, навчання за ваучером, можливості пройти професійне навчання в центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості. Внутрішньо переміщеній особі шляхом рекрутингу підібрано вакансії за фахом.  

Детальну інформацію щодо послуг та активних програм служби зайнятості можна отримати у фахівців Фастівської філії Київського обласного центру зайнятості за адресою м.Фастів, вул.Соборна,20 А. та тел.0672565688. 

Запрошуємо долучатися до сторінки Фастівської філії Київського обласного центру зайнятості у фейсбуці за посиланням: https://www.facebook.com/fastivcz


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень