Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У ДМИТРІВЦІ ЗА КОШТИ ФОНДУ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЗБРОЙНОЇ АГРЕСІЇ ВІДНОВЛЮЮТЬ ДВІ ЧОТИРИПОВЕРХІВКИ

Дата: 30.10.2023 17:21
Кількість переглядів: 91

Фото без описуУ селі Дмитрівка Бучанського району триває відновлення житлових об’єктів, зруйнованих внаслідок збройної агресії рф. Зокрема, відбудовують два багатоквартирні житлові будинки на вулиці Садова. Роботи виконують за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

Під час активних бойових дій та окупації регіону обидві будівлі, розташовані поруч, значно постраждали. У них були пошкоджені покрівлі та фасади, вибиті вікна і двері, понищені квартири, а також пошкоджені інженерні мережі.

Капітальний ремонт об’єктів уже розпочали. Наразі виконуються підготовчі роботи, зокрема, демонтують пошкоджені елементи будівель.

У чотириповерхівці на Садовій, 8 у 40 квартирах проживають 120 людей. У будівлі передбачено влаштування покриття та утеплення пошкоджених покрівлі та фасаду. Також заплановано заміну вікон і дверей, влаштування нових стін та перегородок у квартирах, внутрішнє оздоблення. Крім того, в будинку відновлять інженерні мережі: електро-, газопостачання, холодного і гарячого водопостачання, каналізації, опалення та вентиляції.

На вулиці Садова, 10 капітальний ремонт передбачає відновлення пошкоджених ділянок фасаду, мурування стін, заміну перекриття, встановлення нових вікон і дверей, скління лоджій. Окрім цього, підрядник виконає опорядження пошкоджених квартир та замінить у них інженерні мережі. Сьогодні тут мешкають 24 родини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень