Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ФАСТІВСЬКА ФІЛІЯ КИЇВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ПРОВЕЛА ТРЕНІНГ НА ТЕМУ "БАЗОВИЙ КУРС САМОДОПОМОГИ ТА ПЕРВИННОЇ ПІДТРИМКИ В КРИЗОВИХ СИТУАЦІЯХ"

Дата: 08.11.2023 13:10
Кількість переглядів: 180

Фото без описуОдним із ключових аспектів збереження ментального здоров'я є розуміння, що це не тільки відсутність хвороби. Це - здатність до адаптації до різних життєвих ситуацій, позитивний погляд на своє життя, емоційна стабільність і здатність взаємодіяти з оточуючими без надмірної напруги.

Як фізичне здоров'я допомагає нам бути сильними та активними, так ментальне здоров'я дозволяє нам впоратися з життєвими стресами, зберігати емоційний баланс і знаходити радість у повсякденному житті.

У Фастівській філії Київського обласного центру зайнятості заступник начальника відділу кар’єрного консультування Наталія Весела провела тренінг для осіб, які перебувають на обліку в службі зайнятості на тему «Базовий курс самодопомоги та первинної підтримки в кризових ситуаціях» та ознайомила присутніх з Всеукраїнською програмою ментального здоров’я «Ти як?» . 

Супровід розробки та впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативою Олени Зеленської забезпечує Координаційний центр з психічного здоров'я при Кабінеті Міністрів України за експертного партнерства та підтримки ВООЗ. Майданчиком для ухвалення рішень є Міжвідомча координаційна рада Кабінету Міністрів України.

Під час тренінгу присутні визначали, що таке стрес і для чого він потрібен. Працювали з базовим протоколом саморегуляції «Заземлення і фокус». Ознайомилися з індивідуальним кодом адаптації, шляхом застосування моделі BASIC PH, поділилися своїми особистими способами самодопомоги.
Учасники практикували засоби надання доступної, короткострокової соціально-психологічної допомоги в режимі реального часу, набували навичок застосування релаксаційних технік та інструментів відновлення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень