Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ВІДБУЛОСЬ ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ 10 ЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ ФАСТІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ

Дата: 16.11.2023 16:00
Кількість переглядів: 132

Фото без опису16 листопада голова Фастівської районної державної адміністрації Владислав Литвин прийняв участь у пленарному засіданні 10 чергової сесії Фастівської районної ради, що пройшла під головуванням голови Фастівської районної ради Віктора Веремейчика.

Перед початком засідання присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих, які віддали своє життя за Україну.

На розгляд сесії було винесено 10 питань, зокрема: про взяття до відома Постанови Фастівської районної територіальної виборчої комісії Київської області від 11.11.2023 року №10; про взяття до відома звіту про виконання районного бюджету Фастівського району за І півріччя 2023 року; про взяття до відома звіту про виконання районного бюджету Фастівського району за 9 місяців 2023 року; про хід виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Фастівського району за І півріччя 2023 року; про пропорцію розподілу орендної плати між місцевим бюджетом та орендодавцями на 2024 рік; про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (зміни) межі адміністративно-територіальної одиниці села Дідівщина Фастівського району Київської області та інші.

З усіх питань порядку денного були прийняті відповідні рішення. Крім того, відповідно до постанови Фастівської ТВК відбулось заміщення депутата від політичної партії "За Майбутнє". Новообраним депутатом районної ради стала Світлана Сірик.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень