Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НАЧАЛЬНИК КИЇВСЬКОЇ ОВА РУСЛАН КРАВЧЕНКО: ЗБІЛЬШУЄМО КІЛЬКІСТЬ ТЕХНІКИ ДЛЯ РОЗЧИЩЕННЯ АВТОШЛЯХІВ КИЇВЩИНИ

Дата: 27.11.2023 15:03
Кількість переглядів: 167

Фото без описуЗбільшуємо кількість техніки для розчищення автошляхів Київщини. Станом на 13:30 для дотримання безпеки дорожнього руху на автодорогах загального користування Київської області задіяна 241 одиниця техніки. Також працюють 314 працівників. З початку негоди вже використано понад 8,1 тонни протиожеледних матеріалів. Про це на своїй сторінці у Facebook написав начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

«Робимо все, щоб уникнути блокування автошляхів. Усі дорогі проїзні і люди можуть безперешкодно добратися в потрібні місця. Для підсилення заходів безпеки дорожнього руху додатково залучили патрулі. Усі служби працюють у посиленому режимі», – підкреслив начальник КОВА.

Частково обмежений рух вантажівок у напрямку Черкаської області.

Крім того, активно триває робота над відновленням електроенергії. Зранку відновили роботу 20 ліній і повернули електропостачання понад 12 тисячам клієнтів.

На жаль, через складні погодні умови фіксуються нові аварійні відключення. Наразі знеструмлені 39 повітряних ліній, 887 трансформаторних підстанцій. Без світла частково або повністю –115 населених пунктів, а це майже 31 тисяча осель.

Медзаклади працюють у штатному режимі.

У Броварах у зв’язку з аварією на центральному каналізаційному колекторі тимчасово перекрито водопостачання по місту орієнтовно до 18:00.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень